dimecres, 30 de gener del 2013

LIPDUB : "ELS MEUS AMICS"

La Pau comença amb els que tenim més aprop: "Perquè tot el que faig amb els amics sempre és molt més divertit. Tant de bo amb els meus amics pogués quedar cada dia per jugar. Els meus amics ja saben on trobar-me. Si necessiten res només m’ho han de demanar. Jo sé que puc comptar-hi i on trobar-los..."

30 DE GENER, DIA DE LA PAU

Aquesta tarda hem estat treballant sobre la pau, una cosa molt important en el món actual. Hem pintat i docarat uns ninos que ens simbolitzen a nosaltres mateixos i els hem enganxat al voltant de l'escola en senyal d'amistat i unitat entre nosaltres, hem de ser amics tots plegats, evitar les baralles i sobretot tenir paciència. També hem mirat el LIPDUB que vam fer amb tots els nens i nenes del centre sobre la pau i l'amistat que està basat amb la cançó "Els meus amics". Esperem que us agradi!

dimecres, 16 de gener del 2013

ANEM PREPARANT ELS NOSTRE LIP DUB!!

Aquí teniu la cançó del Club Súper 3 que cantarem tots, ELS MEUS AMICS!!!
Escolta-la bé i ves practicant!!!
Clica el logo i et portarà a la cançó!.

La pots trobar a l'àlbum ANEM A VEURE MÓN, la cançó 12. "Els meus amics"

dimecres, 9 de gener del 2013

Vídeo: "ENTRE MÒMIES I PAPIRS"

Si cliqueu en aquesta adreça podreu veure el vídeo que vam presentar el dia de fi de curs 2011-2012 sobre el projecte d'Egipte. Esperem que us agradi.
http://vimeo.com/56866804

unprojectedescola from jaume on Vimeo.

dimarts, 8 de gener del 2013

NADALES AL CARRER

Disculpeu el retard, però degut a problemes tècnics fins ara no ens ha estat possible penjar les grabacions de la cantada de nadales pels carrers d'Ivars.

Esperem que us agradi i que gaudiu escoltant-les  tant com els nens i nenes cantant-les!

EDUCACIO INFANTIL CICLE INICIAL CICLE MITJÀ CICLE SUPERIOR